SparanghelOLT.ro
Pagina principala.
Retete.
Proprietati sparanghel.
Sfaturi de cultivare sparanghel.
Contact.
Copyright ©  www.sparanghelolt.ro - All rights reserved. Made By Marius Ilie.
Cumpara sparanghel bio produs in Romania

Contact:

Facebook:

@SparanghelOLT

Instagram:

@SparanghelOLT

Youtube:

@SparanghelOLT

Marius Ilie - 0759069128

 

 

Te rog sa lasi un like

Ajuta enorm!!!

 

Sparanghel produs in Romania
Judetul OLT - Com. Draghiceni
Sparanghel proaspat
Sparanghel bio 100%
Supa crema de sparanghel
Distribuie aceasta reteta pe Facebook

Mod de preparare supă cremă de sparanghel

Toacă o ceapă și călește-o într-o lingură de unt, apoi adaugă 3 litri de apă și fierbe morcovii,

cartoful, țelina și păstârnacul, toate întregi, dar spălate și curățate de coajă.

După 30-40 de  minute, când supa a mai scazut si legumele au fiert, strecoară supa.

Toacă cealaltă ceapă mărunt și calește-o în restul de unt pentru 5-6 minute, la foc mic.         

Adaugă supa strecurata, iar cand aceasta fierbe adaugă sparanghelul spălat și tocat bucatele.

Lăsa cratița pe foc pană când vezi că sparanghelul se zdrobește ușor atunci când îl presezi   de marginea cratitei.

Pune supa, fără sa o strecori, într-un blender vertical, sau folosește     

unul submersibil pentru a obține supa-crema. Pune din nou cratița pe foc, adaugă                 

condimentele după gust si smântâna pentru gătit. Amestecă pentru încă 1-2 minute și            

servește supa crema de sparanghel cu parmezan presărat deasupra și cu crutoane.

 

Ingrediente: 
3 linguri unt; 
2 cepe mari; 
1 țelină; 
2 morcovi;
 1 păstârnac;
 1 cartof; 
800-900 g sparanghel; 
120 ml smântână pentru gătit;
 Nucșoară; 
Sare și piper.