Sparanghel proaspat cu carne de miel

Sparanghel proaspăt cu carne de miel

Sparanghel proaspat cu carne de miel mod de preparare

Mod de preparare sparanghel proaspat cu carne de miel

Sparanghel proaspăt cu carne de miel

Incălzeşte pe foc o tigaie mare şi adaugă jumătate din cantitatea de vin. Adaugă ceapa şi usturoiul tăiate mărunt şi rumeneşte-le puţin. Adaugă carnea de miel şi fierbe înăbuşit timp de 20 de minute, după care adaugă restul de vin şi sparanghelul. Acoperă şi mai fierbe timp de 10 minute. Adaugă sarea şi piperul.

Ingrediente:

Ingrediente
o ceapă roşie, 3 căţei de usturoi, o jumătate de ceaşcă de vin alb sec, 3 căni cu sparanghel proaspăt tăiat felii şi opărit, 500 grame carne de miel tăiată cubuleţe, sare şi piper după gust

Sparanghel proaspat cu carne de miel
Distribuie aceasta pagina. Ajuta enorm. Multumesc!

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *