SparanghelOLT.ro
Pagina principala.
Retete.
Proprietati sparanghel.
Sfaturi de cultivare sparanghel.
Contact.
Copyright ©  www.sparanghelolt.ro - All rights reserved. Made By Marius Ilie.
Cumpara sparanghel bio produs in Romania

Contact:

Facebook:

@SparanghelOLT

Instagram:

@SparanghelOLT

Youtube:

@SparanghelOLT

Marius Ilie - 0759069128

 

 

Te rog sa lasi un like

Ajuta enorm!!!

 

Sparanghel produs in Romania
Judetul OLT - Com. Draghiceni
Sparanghel proaspat
Sparanghel bio 100%
Distribuie aceasta reteta pe Facebook

Mod de preparare:

Punem o craticioara plina cu apa la fiert. Adaugam sparanghelul in apa care fierbe si il firbem 4-5 minute dupa care il scurgem de apa si il trecem printr-un jet de apa rece.

Il taiem in bucatele de 2 cm, sau mai mici daca doriti, si il calim 2 minute intr-o tigaie in care am pus 1 lingura de ulei de masline.

Intr-un vas separat, amestecam ouale cu laptele, cascavalul ras, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.

Adaugam sparanghelul care nu trebuie neaparat sa fie complet rece si amestecam.

Ungem o forma rotunda sau de chec cu putin ulei de masline si adaugam omleta.

O coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute. Cand este aurie la suprafata, este gata,

Este delicioasa si foarte simplu de facut. Se poate servi atat calda cat si rece.

Ingrediente
Numarul de porții: 2
2 oua
42 g cascaval ras
0.5 pahar lapte
2-7 fire sparanghel
patrunjel
sare
piper
Omleta la cuptor cu sparanghel