SparanghelOLT.ro
Pagina principala.
Retete.
Proprietati sparanghel.
Sfaturi de cultivare sparanghel.
Contact.
Copyright ©  www.sparanghelolt.ro - All rights reserved. Made By Marius Ilie.
Cumpara sparanghel bio produs in Romania

Contact:

Facebook:

@SparanghelOLT

Instagram:

@SparanghelOLT

Youtube:

@SparanghelOLT

Marius Ilie - 0759069128

 

 

Te rog sa lasi un like

Ajuta enorm!!!

 

Sparanghel produs in Romania
Judetul OLT - Com. Draghiceni
Sparanghel proaspat
Sparanghel bio 100%

Sparanghel de vanzare in fiecare an in perioada

1 aprilie – 10 mai.

 

Ne gasiti pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/SparanghelOLT

Pe Youtube:

@SparanghelOLT Ilie Marius

Instagram:

@SparanghelOlt

Contact prin telefon : 0759069128 - Marius

Contact pe mail : marius@sparanghelolt.ro

Printre primele plantatii de sparanghel din Romania, avem sigur cel mai natural sparanghel, fara ingrasamant chimic, gustul adevarat al sparanghelului il puteti simti doar daca veti comanda de la noi si dupa puteti face comparatie cu altul pe care l-ati mai gustat si va veti convinge !

 

Multumim pentru interes si va astepam in perioada

1 Aprilie – 10 Mai pentru comenzi.

Nu uitati sa lasati un like - Ajuta foarte mult !

 


create custom map free
Profitati din plin de sparanghel prin metode corecte de cumparare si gatire.

Sfat 1 Daca urmeaza sa consumati sparanghelul intr-o zi sau doua, pastrati-l in sertarul de legume din frigider. Pentru mai mult de atat, stocati sparanghelul in frigider, intr-un vas cu apa, si acoperiti-l apoi cu un prosop de hartie.

Sfat 2 Sparanghelul are un punct de rupere naturala intre partea de jos care este lemnoasa si mijlocul delicat - rupeti cu mana fiecare tulpina si aflati unde se afla acest punct de rupere. Daca tulpina este prea groasa, decojiti-o cu un cutit de curatat legume.

Sfat 3 Tulpinile groase sunt mai aromate, dar cele subtiri nu au nevoie de a fi decojite, asa ca alegeti sparanghelul in functie de gusturile dvs. Indiferent ce alegeti, marginea taiata ar trebui sa fie intodeauna umeda.